Lamborghini Kenteken Check

Zoek naar Lamborghini kentekens:

Over Lamborghini

Lamborghini Logo

Ferruccio Lamborghini is geboren op 25 April 1916 in Renazzo, Italië. Zijn vader was boer. Als kind al, was Ferruccio geïnteresseerd in allerlei machines, waaronder sportauto's.

Tijdens de oorlog onderhield Lamborghini voertuigen, na de oorlog gebruikte hij de militaire onderdelen om tractors te onderhouden. Op een gegeven moment begon hij tractors te bouwen en dat werd een succes. Er zijn er meer dan 10.000 gemaakt, dus de kans dat je een tractor van Lamborghini tegenkomt is groter dan dat je een auto van hem tegenkomt.

Hij kocht een Ferrari, maar was niet tevreden met de kwaliteit. Hem werd gezegd dat hij auto's niet kon waarderen en dat hij het maar moest houden bij tractors.

Ferruccio liet toen een auto bouwen die beter moest zijn. Giotto Bizzarrini ontwierp de motor. De auto's zouden worden gemaakt in een nieuwe fabriek in Sant'Agata Bolognese, slechts een paar kilometer van Ferrari's fabriek in Modena.

De auto was ook beter dan de Ferrari. Het zou de 350 GTV worden. Beroemde auto's, zoals de Muari, de Countach en de extraverte Diablo zouden volgen.
Ferruccio Lamborghini stierf in 1993, hij werd op een eenvoudige boerenkar naar zijn laatste rustplaats gebracht. ondertussen hoort Lamborghini tot de Volkswagen-groep en heeft het de Murcielago en Gallardo gelanceerd.

Murcielago is Spaans voor vleermuis. De auto is kwalitatief beter dan de Diablo, heeft een betere handling, maar dit komt natuurlijk met een (nog) hoger prijskaartje.

Lamborghini fotos

Lamborghini foto
Lamborghini foto
Lamborghini foto

Lamborghini modellen

Lamborghini Gallardo

Gallardo

Bekijk
Lamborghini Jarama

Jarama

Bekijk
Lamborghini Murciélago

Murciélago

Bekijk
Lamborghini Huracan

Huracan

Bekijk
Lamborghini Aventador

Aventador

Bekijk
Lamborghini 147 murcielago

147 murcielago

Bekijk
Lamborghini Islero

Islero

Bekijk
Lamborghini Diablo

Diablo

Bekijk
Lamborghini Urraco

Urraco

Bekijk
Lamborghini 400gt2 espada

400gt2 espada

Bekijk