Peugeot 407

Over de Peugeot 407

Peugeot Logo  Peugeot 407

De Peugeot 407 rolt sinds 2004 als opvolger van de 406 van de band - maar hij is gemiddeld bijna 80 cm langer geworden dan zijn voorganger. De als middenklasser geïntroduceerde wagen biedt standaard niet alleen veel comfort, maar ook ultramoderne veiligheidstechniek.

De Peugeot beschikt over een relatief sportief chassis met boven elkaar liggende wieldraagarmen die door onafhankelijke aansturing en wielophanging een optimaal weggedrag waarborgen. In de SW-modellen met hun glazen panoramadak krijgt men het echte cabriogevoel. Het speciale model "Elegance by Irmscher" heeft als extra een creatieve, veredelde interieuruitvoering te bieden.

De Peugeot 407 is ook als coupé verkrijgbaar met als elegantste en sterkste uitvoering de 407 "Platinum". Het ver naar voren getrokken profiel en de steile lijnvoering garanderen bij dit model een aerodynamische acceleratie, terwijl de diep liggende carrosserie een goede wegligging waarborgt en het standaard ingebouwde, moderne remsysteem voor extra veiligheid zorgt.